Hager Experience

Op 25 april jl. organiseerde Hager alweer haar vijfde Hager Experience. Hager Experience is één van de vijf soorten events binnen het Hager Live concept.

'We hebben genoten!'

Bijna 600 personen woonden dinsdag 25 april de vijfde editie van Hager Experience bij. Een event waarbij Hager de installatiepartners de mogelijkheid geeft om met zijn of haar gezin een leuke dag te beleven. Bioscoop Kinepolis in Utrecht was volledig opgetuigd en ingericht met Hager Experience. Naast de films 'The Boss Baby' en 'Hotel de Grote L' was er nog een hoop meer te beleven. De dag stond bol van gezelligheid, smakelijke versnaperingen, leuke verrassingen, informele interactie.

Bekijk hieronder een sfeerimpressie van dit event.

Kijk voor een compleet overzicht van alle filmposters op www.fototainer.nl (gebruik als wachtwoord 'HAGER')

Wat is Hager Experience?

Tijdens de Hager Experience gaat het nu eens niet over werk en installatietechniek. Maar om de andere dingen die belangrijk zijn in jouw leven: je gezin, partner, interesses en hobby’s. We bieden onze relaties een exclusieve ervaring om samen met gezin of partner van te genieten. Laat je verrassen, ontspan en geniet van een heerlijke dag of avond uit.

Wil je op de hoogte gehouden worden over het laatste nieuws rondom Hager Experience (of een ander Hager Live event), vul dan hieronder je gegevens in.

Hager Experience is een onderdeel van Hager Live .