Hager Experience

Kom samen beleven tijdens Hager Experience. In een inspirerende omgeving organiseren we enkele keren per jaar dit middelgrote evenement, waarvoor we medewerkers van installatiebedrijven en hun gezin uitnodigen.

De Hager Experience: filmmiddag voor het hele gezin!

Hager is een familiebedrijf en daarom snappen wij als geen ander dat er naast het werk ook quality time moet zijn om te ontspannen met je partner en/of gezin.

Daarom organiseren we speciaal voor alle medewerkers van installatiebedrijven op 30 april weer een ‘Hager Experience’! Oftewel, een verrassende filmmiddag om samen met je gezin te beleven! Dit keer zal het evenement plaatsvinden in bioscoop Kinepolis in Den Bosch.

Medewerkers van installatiebedrijven die zich inschrijven met hun partner of gezin, gaan een leuke filmmiddag beleven in de bioscoopzaal bij een van deze twee nieuwe topfilms: Wonderpark of Circus Noël. Deze filmmiddag is geheel verzorgd.

Twee topfilms

Wonderpark (NL's gesproken, vanaf 6 jaar)

Wonder Park' vertelt het verhaal over een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje genaamd June tot leven komt.

Deze film is reeds volgeboekt!

Circus Noël (NL's gesproken, vanaf 6 jaar)

Karo loopt weg van huis omdat haar ruziënde ouders willen scheiden. Ze reist mee met haar circusvrienden Victor en Tonie van Circus Noël, dat onverwachts mee mag doen aan Cultura Nova, een belangrijk circusfestival. Als er onderweg mysterieuze dingen gebeuren komt hun deelname aan het festival in gevaar en dreigt Karo haar nieuwe circusfamilie te verliezen. Karo, Victor en Tonie moeten alles op alles zetten om het circus te redden, ook al komt hierdoor hun vriendschap zwaar onder druk te staan. Zal het ze lukken om het circus en hun vriendschap te redden?

Praktische informatie

Datum: dinsdag 30 april 2019

Tijden:
Het voorlopige programma loopt van 14:00 tot 18:00 uur. Let op! Dit zijn nog de voorlopige tijden van het programma. Uiterlijk een week van tevoren krijg je per e-mail de ontvangsttijd voor de film van jouw keuze te horen.

Locatie:
Kineppolis Den Bosch
Bordeslaan 510
5223 MX 's-Hertogenbosch

Parkeren:
Parkeren kan in parkeergarage 'Paleiskwartier' (graag bij aanmelden opgeven of je gebruik wil maken van een parkeerticket)