Hager Experience

Kom samen beleven tijdens Hager Experience. In een inspirerende omgeving organiseren we enkele keren per jaar dit middelgrote evenement, waarvoor we medewerkers van installatiebedrijven en hun gezin uitnodigen.

Inschrijving gesloten!

Helaas, de inschrijving voor de Hager Experience is gesloten. Hou onze site en nieuwsbrief in de gaten voor nieuwe events!

De Hager Experience: filmmiddag voor het hele gezin!

Hager is een familiebedrijf en daarom snappen wij als geen ander dat er naast het werk ook quality time moet zijn om te ontspannen met je partner en/of gezin.

Daarom organiseren we speciaal voor alle medewerkers van installatiebedrijven op 22 oktober weer een ‘Hager Experience’! Oftewel, een verrassende filmmiddag om samen met je gezin te beleven! Dit keer zal het evenement plaatsvinden in bioscoop Kinepolis Jaarbeurs in Utrecht.

Medewerkers van installatiebedrijven die zich inschrijven met hun partner of gezin, gaan een leuke filmmiddag beleven in de bioscoopzaal bij een van deze twee nieuwe topfilms: Everest: de kleine Yeti of Trouble. Deze filmmiddag is geheel verzorgd.

Twee topfilms

Everest: de jonge Yeti (NL's gesproken, vanaf 6 jaar)

Met Everest: De Jonge Yeti nemen DreamWorks Animation en Pearl Studio je mee op een episch avontuur dat zich over meer dan 3000 kilometer uitstrekt, van de straten van Shanghai tot aan de adembenemende sneeuwlandschappen van de Himalaya.

Als tienermeisje Yi een jonge Yeti ontdekt op het dak van haar flatje in Shanghai, besluit zij samen met haar ondeugende vrienden Jin en Peng hem “Everest” te noemen. Vervolgens gaan ze op een epische speurtocht om dit magische wezen te herenigen met zijn familie op het hoogste punt van de aarde. Maar om Everest weer thuis te krijgen moeten de vrienden er wel in slagen om zoöloge Dr. Zara en zakenman Burnish, die koste wat kost een Yeti wil vangen, telkens een stap voor te blijven.


Trouble (NL's gesproken, vanaf 6 jaar)

Het hondje Trouble is geboren met een gouden bot in zijn mond. Hij heeft alles wat zijn hondenhart begeerd. Zijn baasje, een rijke barones, is de allerliefste! Maar als zij er plotsklaps niet meer is, wordt Trouble door haar irritante kinderen bij het vuilnis gezet. Als blijkt dat ze zonder hem geen kans maken op de erfenis, ontstaat er een klopjacht op Trouble. Ondertussen is de vrolijke viervoeter in een doldwaas avontuur in de stad belandt met o.a. wilde honden, zingende eekhoorns en een boze pizzabakker. Uiteindelijk neemt het getalenteerde zangeresje (ingesproken door Stefania) Trouble onder haar hoede, tot de kinderen van de barones hem weer opsporen. Kiest Trouble weer voor zijn luizenleventje of voor het echte hondenleven?

Praktische informatie

Datum: dinsdag 22 oktober 2019

Tijden:
Het voorlopige programma loopt van 14:00 tot 18:00 uur. Let op! Dit zijn nog de voorlopige tijden van het programma. Uiterlijk een week van tevoren krijg je per e-mail de ontvangsttijd voor de film van jouw keuze te horen.

Locatie:
Kineppolis Jaarbeurs
Jaarbeursboulevard 300
3521 BC Utrecht

Parkeren:
Parkeren kan op P3.