Trainingen Hager

Je kunt bij ons terecht voor een compleet opleidingsprogramma. Al jaren investeert Hager flink in het ontwikkelen en aanbieden van trainingen. Wij delen onze kennis graag met je.

Trainers en werkwijze
Je krijgt bij ons in kleine groepen les van enthousiaste trainers. Onze trainers zijn technisch specialisten in hun eigen vakgebied en hebben goede didactische kennis en vaardigheden. Hierdoor zijn de trainingen van Hager zeer leerzaam en vaak direct toepasbaar in de praktijk, maar bovenal plezierig om te volgen. In al onze trainingen zul je theoretische kennis verwerven, maar wij geloven vooral in doen. Daarom zul je ook veel zelf aan de slag gaan in praktische workshops.

Faciliteiten
De trainingen vinden plaats in onze goed uitgeruste trainings- en praktijklokalen.
Tijdens de trainingsdag zorgen we ook voor de inwendige mens, met koffie, thee en frisdranken en een goed verzorgde lunch.

Webinars
Naast onze trainingen in Den Bosch hebben we voor sommige trainingen webinars in het leven geroepen. Een webinar is een online seminar/training (kostenloos), meestal van een uurtje. Je kunt een webinar dus gewoon via je eigen tablet, laptop of pc volgen. Onze trainer zit voor je klaar en je kunt hem tijdens de sessie vragen stellen.

Energiedistributie
 

Je wilt veilige en betrouwbare verdeelsystemen produceren die voldoen aan de laatste normen en richtlijnen. In dit kader bieden wij systeem- en ontwerptrainingen voor verdelers van 63 tot 6300 A en trainingen op het gebied van thermodynamica en moderne belastingen.


Schakelmateriaal & Gebouwautomatisering

Gebouwen en woningen worden vandaag de dag steeds intelligenter door het toepassen van gebouw-automatisering. Wij bieden trainingen voor 'conventioneel schakelen en besturen', maar ook voor KNX-gebouwautomatisering. KNX is dé wereldwijde standaard waarvoor Hager een gecertificeerd opleidingscentrum is.

Kabelmanagement
 

Het is altijd een uitdaging om energie en data-aansluitingen op de juiste plek te krijgen. Er zijn verschillende mogelijkheden om dat te bereiken, met bekabeling via de wand, vanuit het plafond of vanuit de vloer. Met de juiste kennis kun je een goede afweging maken en weet je tijdens het gehele bouwproces waar je op moet letten.

Hager how-to video's

Onze trainers ondersteunen je niet alleen in het leslokaal, maar ook via filmpjes. How-to video's, met tips en uitleg over producten. Gebaseerd op veelgestelde vragen van onze klanten.

Neem eens een kijkje op: www.hagerhowto.nl

Speciale trainingsdagen voor partners

Regelmatig biedt Hager trainingen aan die speciaal zijn afgestemd op medewerkers van de groothandel.

Daarnaast organiseren we voorafgaand aan nieuwe marktintroducties sessies voor onze partners, de Hager Paneelbouwpartners, de Hager Domoticapartners en de Verdeler- en Installatiepartners, om kennis te maken met de nieuwe producten.

Partners worden altijd persoonlijk geïnformeerd over de partnerdagen.