Vision Groepenkast

Klein detail, groot verschil

Het zijn de kleine details die ertoe doen. Of het nu gaat om installatiegemak, hoogstaande kwaliteit of uitzonderlijk design. De Vision groepenverdeler maakt het verschil.

Ontwerp

Van het uitpakken van de onderdelen tot het aandraaien van de laatste schroef. Met slim design versnelt Hager iedere stap in het installatieproces.

Installatie

Nieuwbouw of renovatie. De Vision groepenkast voelt zich overal thuis. Meer dan zestig jaar ervaring in het installatievak zit verwerkt in deze slimme modulaire verdeler. Het resultaat? Snellere en eenvoudigere installatie.

Kwaliteit

Een keurmerk. Stevig materiaal. Dubbel geïsoleerd. De Vision groepenverdeler is een en al kwaliteit. Tot in de kleinste details. Van de afdekdopjes tot de coderingsstrookhouder.

Wat maakt de Vision groepenverdeler uniek?

Wanneer het aankomt op installatiegemak maken kleine details het grootste verschil. Met een doordacht ontwerp versnel je iedere stap in het installatieproces.

Ontdek alle details!
Vision groepenverdeler

Ontdek in deze video al het installatiegemak van het Hager schakelmateriaal en de Hager Vision groepenverdeler.
Klik hier om zelf alle details te ontdekken?
Handige tools

Hager E-cat app

Vind alle informatie over Hager producten voor professionals terug in 1 app: product catalogus, prijzen, technische documenten, handleidingen, How-To's, brochures en zelfs video's!

Vertrouwde bestelhulp

Met de Vision bestelhulp kan je makkelijk een keuze maken uit ruim 650 gedefinieerde verdelers. De bestelhulp is gratis te downloaden als app of op je PC te gebruiken. Via je elektrotechnische groothandel zijn deze verdelers vliegensvlug leverbaar.

1-2-3 Schema

Hager-verdelers t/m 125 A zijn makkelijk te vorm te geven met het tekenprogramma 1-2-3 Schema. De ruim 650 Vision-verdelers staan met vooraanzicht en hoofdstroomschema in 1-2-3 Schema. Vanuit de bestaande verdeler kan je ook uitbreidingen of wijzigingen tekenen.

Mooi coderen met Semiolog

Met het gratis programma Semiolog maak je zelf overzichtelijke coderingsstroken Coderen en printen gaat snel en eenvoudig. Met de speciale Vision-coderingsbladen (VKG69T) met perforatielijnen, hoef je niet meer te knippen.

How-to's

Weet je even niet meer precies hoe het zat? Of een vraag over de Vision groepenverdeler? Bekijk de handige how-to filmpjes en kijk je zelf slimmer!

Bekijk alle documentatie

Kom je er niet uit? Of gewoon op zoek naar de brochure? Bekijk hier alle documentatie van de Vision groepenverdeler.

Digital promotion kit

Ben je op zoek naar promotiemateriaal voor bijv. je website? Of wil je graag meer informatie ontvangen? Vraag dan de digital promotion kit aan! Deze kit bevat een hoop marketing items van Vision die je kunt gebruiken tijdens je werkzaamheden of om je eigen website te vullen. Denk aan productfoto's, brochures, banners, etc. Vraag de digital promotion kit snel aan!