Kleine details maken het grootste verschil

Groepenverdeler vision is al ruim 20 jaar een begrip onder elektrotechnische professionals. Sinds 1994 biedt Hager met vision een innovatieve verdeler met installatieautomaten en aardlekschakelaars, geheel naar wens samengesteld in een moderne, lichte behuizing.

www.groepenkast.nl

Alles weten over Vision? Ga naar www.groepenkast.nl. Op dit nieuwsplatform voor installateurs, vind je naast de vernieuwingen van Vision allemaal relevante informatie over (technische) ontwikkelingen en trends in verdeeltechniek in de woningbouw. Ook vind je er veel handige filmpjes met montagetips, teken- en coderingssoftware, de bestelhulp, leuke activiteiten, whitepapers, ons aanbod aan events en trainingen, en nog veel meer! Het platform wordt continu doorontwikkeld en aangevuld met de laatste trends en normen.

Kom kennismaken!

Kom Vision 'Live' bekijken bij jou in de buurt!

Regelmatig zijn we met het Hager Café op locatie te vinden. Niet alleen een gezellige avond, ook een prima gelegenheid om je vragen te stellen, met vakgenoten te praten en onze productnieuwtjes live te bekijken. Kijk op de Hager Live pagina wanneer we bij jou in de buurt zijn.

How-to video’s

Om jou op een overzichtelijke manier uitleg te geven over Vision (en Vega) hebben we een aantal handige tutorials opgenomen. Deze 'HowTo' video’s geven uitleg en tips, je kan hier handige filmpjes vinden over de montage, installatievoordelen en meer.

Bekijk de filmpjes op hagerhowto.nl

Documentatie

In de brochure 'De nieuwe Vision en Vega - kleine details maken het grootste verschil' staan alle vernieuwingen duidelijk uitgelegd.

Ook is de catalogus geüpdatet met de vernieuwde hoofdstukken Vision en Vega en is er nu ook in gedrukte vorm. Wil je een eigen exemplaar van de brochure of catalogus ontvangen, vraag deze dan nu aan.

Je kunt hier documentatie aanvragen en/of downloaden.