Werken bij Hager

Wat leuk dat je interesse in ons bedrijf hebt! We vertellen je hier graag iets meer over ons internationale familiebedrijf. Spreekt het je aan en denk je dat jij bij ons past? Bekijk dan zeker even onze vacatures! Staat er nu niet direct iets voor jou tussen? Je bent altijd welkom voor een kop koffie om gewoon eens kennis te komen maken.

Jouw nieuwe baan?

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Solliciteer direct
Als je wilt reageren, ontvangen we graag je cv en motivatie. Deze kun je opsturen naar hrm@hager.nl. Je kunt ook naar de website van de Hager Group gaan en filter vervolgens op Netherlands. Zie je daar de vacature van jouw keuze, dan kun je via de knop 'Apply on our Job portal' een account aanmaken om te solliciteren.

En wil je alleen eens kennis met ons komen maken, ook dan horen we ook graag van je!

Weten hoe het is om te werken bij Hager? Onze collega's vertellen!

...volgens onze sales-collega's

...volgens onze marktmanagement-collega's

...volgens onze service & competence collega's

Wie zijn wij?

Wij zijn een familiebedrijf en fabrikant in de elektrotechnische branche. In 1955 opgericht door twee broers en inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf met bijna 12.000 medewerkers. In Nederland zijn we met Hager sinds 1991 aanwezig. Al 26 jaar werken we met passie aan onze voortdurende ambitie om topkwaliteit en innovaties te leveren.

Bekijk hier onze video "Wij zijn Hager"

Wat is onze cultuur?

Wij zijn een familiebedrijf. Dat hoor je vast vaker, maar dat merk je bij Hager ook echt. We gaan informeel met elkaar om. Mensen staan centraal in onze organisatie, want alleen met gemotiveerde mensen kunnen we onze doelstellingen behalen. Om de teamspirit hoog te houden, organiseren we ook veel leuke personeels-
activiteiten; ook met partner en gezin. En zelfs voor onze klanten en hun gezin organiseren we geregeld iets leuks.

Waar kun je ons vinden?

We zijn onderdeel van de internationale organisatie Hager Group. In Nederland hebben we twee vestigingen. In Den Bosch staat ons hoofdkantoor en in Coevorden ons Service & Competence Center Verdelertechniek. In totaal werken we in Nederland met 117 enthousiaste medewerkers.

Persoonlijke ontwikkeling

Training en opleiding van onze mensen vinden wij erg belangrijk. Zo kan iedereen groeien binnen zijn of haar functie en in de organisatie. Naast de ontwikkeling van kennis en vaardigheden is er ook veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling. Dit zorgt ervoor dat veel medewerkers lange tijd in dienst blijven. Het resultaat: een hechte familiecultuur waarbij veel aandacht is voor ieders ontwikkeling.

Care management

De gezondheid en het welzijn van onze mensen staat voorop. Daarom kan iedere medewerker dagelijks genieten van gratis vers fruit, sporten tegen een gereduceerde prijs en hulp krijgen bij het stoppen met roken.

Vrije dagen

Als familieorganisatie vinden wij het belangrijk dat er een goede balans is tussen werk en privé. Leuk werk moet samengaan met voldoende ontspanning en tijd voor familie, vrienden en hobby’s. Daarom bieden wij flexibele werktijden en 37-40 vakantiedagen op jaarbasis (bij een fulltime dienstverband).
‘Het is een eer om werkzaam te kunnen én mogen zijn bij Hager. Wanneer je het pand binnenloopt, merk je meteen het ‘familiegevoel’. Hager besteedt veel aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers, zo kunnen medewerkers hun kennis naar een hoger niveau tillen. Naast persoonlijke ontwikkeling motiveert Hager de medewerkers om hun kennis te verbreden. Zo heb ik een Revit-opleiding; Engelse cursus en een KNX-certificaat kunnen behalen om mijn kennis uit te breiden. ’

Remco Houterman, Technisch specialist
‘In mijn privéleven besteed ik veel aandacht aan een gezonde levensstijl en daarom kan ik het erg waarderen dat er dagelijks vanuit Hager gratis vers fruit aangeboden wordt en je voor een sterk gereduceerd tarief bij Fitland kunt sporten. Hager support hiermee mijn levensstijl en dat geeft mij een heel goed gevoel.’

Petri van Vugt, Management Assistent
‘Het was voor mij een bewuste keuze om een dag minder te gaan werken. Zo heb ik naast het weekend nog een volledige dag thuis met mijn kinderen. Bij Hager heb ik deze mogelijkheid, kan ik daarnaast ook mijn werktijden enigszins flexibel indelen en heb ik voldoende vakantiedagen. Dit helpt mij om een goede balans te houden tussen werk en privé.’

Jordi Buter, Marktmanager utiliteit

Stagiairs en afstudeerders

Wij zijn een erkend leerbedrijf. We zijn het hele jaar op zoek naar enthousiaste stagiairs en afstudeerders voor diverse afdelingen. Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame stageplek of organisatie waar jij je afstudeeropdracht kan uitvoeren? En volg je een mbo, hbo of universitaire opleiding? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij interesse kun je je gegevens, stagewens, motivatie en cv mailen naar hrm@hager.nl.


‘Tijdens je stage bij Hager krijg je de mogelijkheid om je zowel op zakelijk, als op persoonlijk vlak te ontwikkelen. Je wordt hierbij niet gezien als stagiaire, maar mag volwaardig deelnemen binnen de organisatie.’
Stagiaires 2017-2018